Bebis + bröllop

Jag har fått några frågor hur det blir med vårt kommande bröllop nu när vi ska ha barn i maj. För att svara på frågan så kan jag berätta att vi kommer att gifta oss precis som planerat. Vår tös kommer då att att vara omkring två månader gammal. Istället för att se det som ett hinder, älskar jag tanken att hon ska vara med oss på vår stora dag.

Då vi haft svårt att få barn och var på behandling hos barnlöshetskliniken i Skellefteå så var vi medvetna om att det kunde krocka med det kommande bröllopet. Det var däremot inget svårt val utan vi fortsatte med medicineringen och som tur var tog det sig just som vi hade förlorat hoppet och kände oss ledsna och väldigt uppgivna av vår ofrivlliga barnlöshet.

En annan spännade fråga är om min brudklänningen kommer att passa bara två månader efter förlossningen.Foto: Tommy Nilsson – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Bebis + bröllop

  1. Två månader efter båda mina förlossningar har jag varit under matchvikt, alltså smalare än jag var innan graviditeterna. Jag verkar höra till dem som dels inte går upp så mycket när jag är med barn – dvs jag åt inte allt jag såg och fortsatte träna som vanligt – och sedan fungerade amningen som en superdiet… So don´t worry!

  2. Men oj!! Vad roligt!! GRATTIS till er! Klart att det valet var en självklarhet!!! Det är ju det finaste som finns…Och om ni hade valt bort barn för ert bröllop hade hela magin kring bröllopet också försvunnit… Återigen! STORT GRATTIS!!KRAM Emelie och Elin

  3. Åh så fint gjort! Vi förlovade oss när grabben var 2 månader och det var sååå mysigt att göra det som en familj så jag tror verkligen det blir toppen med bröllop med er bebis! Det går väl inte att få det vackrare än att vara hela familjen samlad på sin stora dag, och ni som fått kämpa efter er lilla. Supervackert! Och din klänning – WOW va snygg! Det här med att komma tillbaka till sin gamla kropp är så olika från person till person. Jag hade inte gjort det efter 2 månader, men som sagt alla är ju olika..

  4. STORT GRATTIS! åhh så underbar känsla! :)Sitter här med min 2månaders å vägde 60vid inskrivning å nu väger jag 56kg så jag tror nog att det ska gå bra att komma i den där snygga klänningen. Och funkar det inte så får du ha en back up plan :)Man märker ju ganska snabbt ifall kilorna bara rasar eller inte. Lycka till! 😀

  5. Åh, så härligt! Stort grattis till lilltjejen!Känner igen så mycket, vi tog en paus i hela IVF-cirkusen för att gifta oss. Orkade inte med ev "förluster" under all planering. Sen efter bröllopet hade vi sådan otrolig tur att sista gratisförsöket lyckades och idag har vi en liten Ebbot och en liten Minna som snart är 8 månader.Än en gång grattis till lilla familjen! Klappa magen!Kramkram

  6. Vad mysigt med giftermål! Härligt att ni äntligen har plussat också, vet hur det är att gå igenom IVF och är idag oerhört stolt mamma till min lilla dotter på 2 år!Lycka till, kram jannica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s