Tävla och vinn!

Så här går tävlingen till
Du har nu chansen att vinna den underbart slitna pallen Marseille (45 cm) från Reforma Sthlm och du får välja om du vill ha den vita eller turkosa. (värde 890 kr)

1. Gilla Reforma Sthlm på Facebook.
2. Ange kort motivering till varför du vill vinna den vita eller den turkosa pallen.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 31 december 2011 kl 23:59
Vinnaren utses av Reforma Sthlm och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn!

 1. 1. Jag gillar på FB vid namn Cassandra Holm.2.Denna VITA förtjusande pallHade passat perfekt i min hallNär jag kommer innanför dörren och är kall och blötkan jag då vila benen på denna pall som är så sötDen är stadig, den är tryggOch dessutom väldigt väldigt snygg!

 2. Gott slut och Gott nytt år!!Jag gillar på fb; Anette Jonsson.Min motivering:Jag har länge funderat på en dov färgklick i min dotters rum och denna skulle verkligen göra sig både fin och komma till nytta. Hoppas på den turkosa pallen såklart.Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

 3. Har gillat på FB.Den via pallen skulle verkligen passa in till mitt kök som går i vitt och svart. Äntligen har jag hittat pallen jag sökt så länge efter!

 4. Den vita pallen ( ska det naturligtvis stå) skulle verkligen passa in till mitt kök som går i vitt och svart. Äntligen har jag hittat pallen jag söktså länge efter!

 5. 1. Gillat på FB2. Håller just nu på att "tonårrisera" min snart 11 årige sons rum. Bort med det lite barnsliga och in med en lite tuffare stil. Båda färgerna skulle fungera till rummet som går i jeansblått, mörkbrunt och vitt.Kram och Gott Nytt År!

 6. 1. Har gillat på facebook (erica draminsky)2. Är man inredningstokig spenderar man många timmar med att fönsershopppa och drömma, är man samtidigt student stannar det tyvärr vid enbart drömmar. En sånhär pall har tagit många timmar av mitt drömmande senaste året, och skulle det bli verklighet skulle jag bli överlycklig. Självklart skulle den få en särskild hedersplats :)Gott nytt!

 7. 1. Gillar på FB!2. Från April till November ska jag och min familj (make och två barn) bo i min pappas brygghus. Det är mycket/många som ska få plats på 20kvm. Den här snygga turkosa pallen hade varit perfekt som "multifunktionsmöbel". Skoknytningspall, matplatspall, nå upp till handfatetpall, struktur till kojapall och mycket mer!/Karin

 8. 1. Gillar självklart. Vilken fin sida också!2. Om jag skulle vinna den vita pallen från Reforma, skulle jag mot gårdshuset storma. Hoppa av glädje upp och ned. När jag sedan blivit trött sätter jag mig på pallen som är så vackert nött. Där kan jag sedan vila på pallen min. Och tänka ut fler halvkassa rim 😉

 9. Gillat på Facebook!Åh den här pallen skulle passa perfekt i min annars så tråkiga hall! Jag skulle vilja ha den turkosa pallen. Tack för en bra blogg!/Linda

 10. Det finns 60 olika kommentarer, alla lika bra, måste vara svårt att välja en vinnare. En pall till min hall, en vit skulle vara fint, något att sitta på och titta på. Har gillat Reforma på Fb. Nu ska jag gå in på Reforma´s hemsida, så mycket fint. Gott nytt år! Lycka till med bebisflickan i magen! Ingegerd

 11. Gillar på FB.Motivering: Den enda pall vi äger har maken gjort i syslöjden för ungefär trettio år sedan. Den har fina märken efter valptänder och är i ärlighetens namn (trots sin charm) uppseendeväckande ful – dock praktisk…Ge mig en anledning att få lägga den i minneslådan istället 🙂

 12. HejsanGillar på FBOM jag vann pallen skulle jag ha den bredvid spisen ëftersom det är där eller vid strykbrädan jag tillbringar mina kvällar.Me don´t likeMen jag gillar pallenHälsarLena i Kalmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s