Halva tiden har gått

Idag går vi in i vecka 20 och det innebär att endast halva graviditeten återstår. Tiden har som vanligt gått fort så nu till jul blir det att mysa extra mycket med magen och bara ta det lugnt. Varje dag känner jag vår dotter röra på sig och längtar väldigt mycket tills Tommy och resten av familjen kan känna sparkarna utifrån ♥


Foto: Tommy Nilsson – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Halva tiden har gått

  1. Vilken fin bild! Så roligt med en bloggbebis, det är alltis mysigt att följa andras barn via bloggarna. :)Tänkte kolla en sak med dig, du som har sån koll på bloggar (får jag för mig iaf). 🙂 För någon månad surfade jag in på en för mig ny blogg, en tjej som bodde i en jättemysig lägenhet i Sthlms innerstad. Hon hade barn, yngre, och tog väldigt fina bilder. Haha, jag förstår om det är långsökt men vet du vem jag menar? Jag glömde bort bloggens namn och grämer mig över att jag inte sprarade den som favorit för bloggen var bra! Kanske du eller någon som läser detta vet vilken jag menar? :)Ha en bra dag! Kram!

  2. Nämen åhhh va roligt. Stort grattis till er! Ni har en alldeles fantastisk tid framför er, även om den förstår kan vara jobbig också. Önskar er all lycka! Kram & tack för fina magbilden!

  3. Lina, Anna, Martina, Emmelie:Tack så mycket för gratulationen! Camilla:Tack! Jag har rätt så bra koll på bloggar, men kan tyvärr inte komma på vilken blogg det är du söker. Hoppas du hittar dit igen 🙂Linda:Åh vad roligt att vi båda väntar barn till våren!Knaada:Ja det är så mysigt att känna lilla pyret röra på sig. Nu har Tommy också fått känna på sparkarna.Kattis:Oja vi har verkligen en spännande tid framför oss. Johanna:Nej det är alldeles för stort för att greppa att vi väntar barn till våren fast magen växer så det knakar.Åsa:Ja det är bland det mysigaste man kan vara med om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s