0 reaktioner på ”Till pyrets rum

  1. kan hålla med om att en trikåbärsjal är bra att ha i början. 🙂 önskar jag blivit introducerad bärsjal när Eira föddes för hennes närhetsbehov var väldigt stort. Nu började jag använda sjal när hon var sex månader. Och kommer tillnästa barn använda sjal från första början. 🙂 kram vännen!

  2. Lina, Isabella:Tack för tipset! Vi har kikat på bärsjalar men fastnade för bärselen Manduca istället som är väldigt ergonomisk för både de som bär och bebisen. Går att använda från de är nyfödda och uppåt 3-4 års ålder. Perfekt då jag har som mål att bära pyret väldigt mycket.Terés:Håller med den är ljuvlig!

  3. Den där sängen gillar jag! Ångrar att vi inte köpte den till vår dotter, det verkar ju så smidigt att de kan växa med sängen. Nu måste vi snart leta en ny säng till henne istället när bebisen ska ta över hennes nuvarande spjälsäng. Eller hur det nu blir 😉 Det är ju aldrig för sent att tänka om igen. GOD JUL! Kram Linda

  4. vilken härlig sida du har, hamna in här av en slump =)såg att du visa dom fina kubhyllorna från inreda… jag vill me ha såna men jag kan bara hitat den avlånga mindre modellen, finns alla där utan att jag hittar dom bara kanske? grattsi till den lilla i magen förresten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s