God Jul ♥

Med bilen fullpackad med katter, paket och annat smått och gott så bar färden av till Piteå igår för att fira jul och nyår tillsammans med våra familjer. Varje år vid den här tiden är jag extra tacksam över det faktum att jag och Tommy kommer från samma stad då behöver vi inte flänga runt allt för mycket eller behöva dela på oss.

Tänkte att ni passade nog kunde få en förhandstitt på julkorten som jag kommer att sälja nästa år i min kommande webshop. (Den är på god väg att bli färdig så förhoppningsvis blir det lansering i början på 2012!) Julkortet kom till efter vi gått på stan förgäves sökandes efter ett fint julkort att skicka ut. Tyvärr tilltalar inte de traditionella korten oss (okej mest mig) som finns överallt, så det blev att göra egna grafiska istället.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul var ni befinner er. Tack för att ni finns ♥


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”God Jul ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s