Gott Nytt År 2012!

Året 2011 har varit ett spännande och händelserikt år med både glada och sorgsna inslag. Det magiska pluset som visade att det börjat växa ett litet embryo i min mage var utan tvekan ett av de lyckligaste ögonblicken i vårt liv. Det sorgligaste var det oväntade dödsfallet av vår kära bengal Saga som bara blev 2 ½ år gammal.

Nästa år kommer bli minst lika händelserikt med många med roliga händelser som jag ser fram emot. Till våren är vår lilla dotter beräknad att komma till världen och vi gifter oss några månader senare mitt i sommaren. Vi hoppas även på att kunna resa utomlands i en försenad smekmånad till nästa vinter.

Höjdpunkterna 2011
¤ Vi fick ett plus på stickan med barnlöshetskliniken i ryggen
¤ Fick reda på att min bror & sambo väntar sitt andra barn
¤ Jag fick vara med i webb-TV för första gången
¤ Fick mitt eget uppslag i Umeåguiden med egen layout
¤ Öppnade bloggshop tillsammans med Lagerhaus
¤ Vi fick känna de första sparkarna från bebisen i magen
¤ Fick reda på att vi väntar en dotter
¤ Köpte min vackra bröllopsklänning

Tack för ett fantastiskt år och jag hoppas du fortsätter läsa Inspirera Mera även i fortsättningen!  ♥

 

0 reaktioner på ”Gott Nytt År 2012!

  1. Vilket fantastiskt år 2012 kommer att bli, med allt spännande ni har framför er, med både bröllop o bebis.Jag önskar er all lycka och ett riktigt Gott Nytt År.Massa kramar från Helena.

  2. Ni har verkligen massa fint att se fram emot, så det är klart att 2012 kommer att bli ett toppenår!Jag hoppas att ni får ett fint avslut av detta år och att nästa blir magiskt!Stor kram!

  3. Kerstin:Ja verkligen, hoppas du hade ett underbart nyårsfirande.Julia:Oja det kommer att bli ett magiskt år!Helena:Tack, ja 2012 är ett år vi har längtat efter. Hoppas du haft ett underbart nyårsfirande.Nettan:Gott Nytt År på dig också!Anna:Underbart att höra 🙂 Kram på dig också!Linda:Åh vad roligt då kommer vi få barn samma månad. Jag är beräknad till den 12 maj!Frida:Tack, gott nytt år 2012 du också!Jo:Både magiskt och toppen år räknar vi med 🙂 Det kommer bli minst sagt spännande.Sjungandemamman:Hoppas du får ett gott nytt år du också! 🙂Ada:Åh vad roligt att höra! Gott nytt år!

  4. Så underbart att det funkade för er tillslut! Den där Robert G Edwards va en mycket smart man som kom på en sån fantastiskt sak. Och det hjälper ju de flesta, men tyvärr inte alla som man skulle önska.Trist bara att Norrlandstingen inte begriper att det e viktigt att satsa på den här vården och den där Håkan Lindström borde inte få jobba med de här frågorna 😦https://www.facebook.com/pages/B%C3%A4ttre-v%C3%A5rd-till-ofrivilligt-barnl%C3%B6sa-i-Norrland/286027671419699Massor av kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s