Vintermys

Marie Rein ä formgivaren som fick idéen att formge en ljushållare till balkongen och sedan tog tag i sin dröm och började producera den under namnet Balåga. Det tycker jag är väldigt inspirerande! Det är så lätt att drömma sig bort och ha stora planer utan att ta tag i dem och tro på sig själv. Jag valde att ha mina handblåsta Mine-glas som ljuslyktor, men det skulle gå minst lika bra att plantera blommor i dem. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för användningsområdet.

Den senaste dagarna har det verkligen vräkt ner snö här i Umeå pch gett landskapet ett sagolikt utseende. Det går inte annat än bli imponerad över hur bra snöröjning vi har här uppe för de har knappt ställt till några problem alls trots att allt kom så plötsligt. Trots att det är mysigt kommer jag ställa om siktet på våren istället, för idag åker julsakerna bort och vi ser fram emot längre och ljusare dagar.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vintermys

  1. Oh vad snö ni fått, lite avis faktiskt. Fina lyktor på räcket.När kommer bäsen då?? Nyfiken..fast det kanske du har skrivit redan i bloggen.Minns hur det var när jag väntade min första efter alla besök nere i Uppsala på Akademiska och nu har jag fyra barn.Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

  2. Nettan:Jo det är mysigt, trots att allt kom på en gång. Vår dotter är beräknad till den 12 maj så våren är efterlängtad. Vad roligt att höra att det gått bra för dig med dina fyra barn 🙂Mary:Ja, det är verkligen inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s