Jakten på de virkade elefanterna

Ibland kan ens sinne för detaljer sätta käppar i hjulet och när det kommer till barnrelaterade saker är det extra tydligt. Jag har de senaste månaderna varit på jakt efter en snygg mobil till barnvagn, spjälsäng och skötbord. Nu har jag iallafall äntligen hittat och skaffat en underbar handvirkad barnvagnsmobil från Sebra. Efter att ha sett bilden på internet så tog det ytterligare ett bra tag innan jag fick tag i en webbshop här i Sverige som sålde den. Skam den som ger sig och nu är den upphängd i vår Bugaboo Cameleon i väntan på lillan.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

 

0 reaktioner på ”Jakten på de virkade elefanterna

  1. Verkligen söt. Ibland kan man få sig en bild i huvudet hur det skall se ut, att sedan hittade i butik är en annan sak. Imorgon är det sist dagen för tävlingen på kakforms facebooksida.

  2. Jamen, var var var?!? Kan man hitta den 🙂 Otroligt söt och perfekt pappa-present till min sambo. Han älskar elefanter. Vi ska oxå ha barn i maj 🙂

  3. Sebra har mycket fint till de små. Sett deras skötbäddar? Köpte en grön/blå mobil till min son. Tyvärr satt den inte så bra och ramlade ner hela tiden så vi fick ta av klämmorna och sätta ringar istället. Hoppas att er sitter bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s