Kärlek ♥

Igår gick vi in i vecka 23 med en mage som dagligen studsar till av vår lilla dotters rörelser. Nu syns det till och med utanpå kläderna så hon växer sig allt starkare för varje dag som går. Trots att det är svårt att greppa att det växer ett litet liv inuti mig så är kärleken redan otroligt stark!

Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Kärlek ♥

  1. Oj, va härligt!! Att ni skall få barn har jag missat totalt…det betyder bara en sak…att jag har inte varit inne här tillräckligt ofta :/ Men stort grattis! Underbart och fantastiskt<3 Min lilla Judit är nu 2 månader gammal:) kram fron JohannaKoo

  2. en sån underbar och vacker bild ni tagit vännen!Och jag känner såväl igen mig i eran situation just nu. Bröllop och bebis samtidigt. Nu komer ju bebis före bröllop för eran del men ack så underbart! 2012 kommer bli lika underbart som vårt 2010 blev.Måste ses snart igen. Kram!

  3. Aaaaw, vilket härligt foto! Grattis till bebisen i magen. Det visste jag inget om, tror jag… 😛 När har du BF? Jag är också gravid och gick för en halvtimma sen in i vecka 31. 😀 BF är den 31 mars, så det närmar sig med stormsteg.Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s