Nytt fokus

Något har hänt här hemma för nu är det inte enbart inredningstidningar som trängs i tidningsställen. De har nämligen fått hård konkurrens av andra sorters tidningar, eftersom det planeras för fullt för både födseln, bröllopet och det kommande dopet. Mina tidningsfavoriter i de kategorierna är utan tvekan ”Allt om Bröllop” och ”Mama”, underbar inspiration!

Någon mer än jag som längtar till våren? ♥


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Nytt fokus

  1. Men det är ju så mysigt att "bygga bo" innan bebisen kommer. Man planerar och läser en massa.. men kan lova dej att inget blir som man tänkt 🙂 Det blir 1 miljard bättre, underbara barn :)Lycka till !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s