Senaste fyndet!

Jag har länge trånat efter den stora lampan Top hat (190 cm hög) men varken haft plats eller råd med den. Lyckan var därför stor då jag kikade in hos Mio på deras rea under vår tripp till Sundsvall och såg ett exemplar med 50% rabatt.  Det visade sig att det bara fanns två lampor kvar då den skulle ersättas med en annan modell. Sagt och gjort så köpte vi den i vitt utförande och lyckades få in den i bilen.

Efteråt blev det dessutom en tripp till Ikea där vi bland annat köpte en spjälsäng och en hel del annat en liten bebis behöver samt saker till det kommande bröllopet, så det blev att pussla en hel del innan allt rymdes i bilen.

0 reaktioner på ”Senaste fyndet!

  1. Jag älskar den lampan! Har själv en svart som jag fyndade till 50% i våras, rea är verkligen super!Mysigt att handla bebissaker! Ska också gifta mig i år så det lär bli en del såna inköp för min del också:). Ha en mysig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s