Spa-hotell

Istället för att resa på smekmånad direkt efter vigseln så kommer vi boka en weekend på det lyxiga spa-hotellet Cape East uppe i Haparanda. Perfekt ställe att koppla av på och vi har tänkt resa dagen efter bröllopet, det blir smidigt med tanke på att vi gifter oss en fredag. Anledningen är att vi kommer ha en liten bebis med oss som är beräknad att födas bara två månader innan bröllopet. En resa utomlands får helt enkelt bli när hon blivit större och starkare.

Cape East har världens största bastu och en hel del underbara spa-upplevelser att erbjuda, sedan har vi fått veta av våra goda vänner att de har väldigt god mat också så oss lär det inte gå någon nöd på.

 


Foto: Cape East

0 reaktioner på ”Spa-hotell

  1. Malin:Tack så mycket och vad härligt att du kan rekommendera Cape East. Har också hört att de har underbar mat där.SjungandeMamman, Mickan:Det kan jag hålla med om 🙂Hanna:Vad roligt att höra, har du bott där själv? Någon behandling du rekommendera?Martina:Oja, det tror jag också 🙂Fiffigasystrar:Kramar tillbaka!Lilla I:Det låter lovandes! Alltid bra att höra att andra har trivts.Elina:Härligt att höra! Har du varit där själv?Cornelia:Ja verkligen, det hoppas vi också!Frida:Ja det ser verkligen underbart ut. Det är roligt att de har lagt krut på att ta fina kort så man kan få en känsla av stället innan man åker dit.

  2. Ja! Jag har varit där några gånger, det är verkligen helt underbart! Mycket lyx för pengarna! Jag var där senast i december, SPAet är en otroligt härlig upplevelse och maten är kanonbra.Det finns en fin liten shop där de säljer inredningsprylar från bl.a. Gant Home samt lokala hantverk m.m. ute på gården också.Hoppas ni får en minst lika fin upplevelse som jag och mina vänner haft där!:) (Senast vi var där tillbringade vi nästan 5 timmar i SPAet, russinfingrar men hur härligt som helst!)//Elina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s