0 reaktioner på ”Vecka 25 ♥

  1. Jättefin bild, stort grattis också om jag inte skrivit det förut, brukar vara dålig på att kommentera! Blir kul att se hur barnrummet kommer att se ut framöver , du har ju sån bra smak i övrig inredning 🙂 Ha en fin dag! // Elin

  2. Anna:Det är rätt så jobbigt med både foglossning och sammandragningar, men det är ändå underbart 🙂 Hoppas allt är bra med dig också!Elin:Tack så mycket! Roligt att höra, bilder på den lilla barnhörnan kommer snart. Ser verkligen fram emot att ha ett barnrum att inreda.Victoria:Tack, ja det känns verkligen speciellt. Trodde inte jag kunde bli gravid så det känns som ett mirakel.Paula:Tack, vad gullig du är! Nu har vi iofs inget barnrum (än), men bilder på den lilla barnhörnan i vårt sovrum kommer snart 🙂Jennifer:Åh vad roligt! Då är vi beräknade väldigt nära varandra 🙂Jenny, Louise:Tack!

  3. Åh grattis. Det var ett tag sen jag var in här och kikade så jag hade helt missat den glada nyheten.Passa på och njut av lugnet nu och vila ordentligt. det kommer att behövas senare, även om lillan blir en snäll tjej. Vilket vi hoppas 🙂 Grattis igen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s