I väntan på lillan

Nu är det mesta är ordnat i väntan på lillan, både för att jag vill vara ute i god tid och för att det är så roligt. Pyttesmå kläder i olika storlekar som är prydligt ihopvikta, vår nyinköpta spjälsäng och barnvagnen är de tydligaste skillnaden att något stort är på gång. Det är så mysigt att gå omkring och drömma om dagen när hon bestämmer sig för att kika ut och vi äntligen få se vem hur hon ser ut.

När det kommer till bebishörnan funderar jag på att hänga upp sänghimlen för att få det lite mer ombonat. Sedan går det inte göra så mycket mer, då vi bor i en två så får mina planer om att inreda ett barnrum vänta ett litet tag till.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”I väntan på lillan

  1. Åh jag minns fortfarande hur overkligt det kändes att vika ihop de små kläderna och sätta ihop sängen mm. Man kunde liksom knappt förstå att snart skulle en liten person använda just de sakerna. Underbart.

  2. Så fint och mysigt. 🙂 Vi flyttar på måndag så vi har inte inhandlat så mycket prylar än. Lite kläder och ett babyskydd. Sen är barnvagnen beställd och jag väntar spänt på leverans. :DVad är det för spjälsäng ni valt?Ja, det förstår jag. Det är jättetrevligt med föräldrautbildning, och lärorikt framförallt. :)Kramar

  3. Åh ja det är så mysigt att gå runt och vänta och drömma. Och pyssla med små kläder och titta på sängen! Kommer ihåg det där. Mys!Nu är vårat hjärta redan 5 1/2 månad! Snart ett halvår gammal! Tiden bara rusar! Förresten, var har ni köpt själva "armen" till mobilen i sängen?Kram!

  4. Hej! Jag har en liten fundering. Är det där en Gulliver spjälsäng från Ikea? Och vars har du köpt spjälskyddet?Vi har nämligen köpt en Gulliver säng till våran dotter som också kommer i maj 🙂 Men nu till mitt lilla problem jag vill ha ett spjälskydd som täcker hela sidorna, precis som på eran. Och jag tycker det är så svårt att veta vilket mått man ska ha på skyddet så de täcker hela. Vilket mått har ni och vars har du köpt de?

  5. SjungandeMamman:Ja det är verkligen mysigt och ändå så overkligt att försöka greppa det hela.Linda:Tack! Anness:Vilket roligt sammanträffande! Ja det känns som att det är en mysig tid på året att vara mammaledig.Fanny:Tack, vad roligt att höra!Mickan:Hoppas det går bra med flytten idag.Louise:Nåå vad gulligt 🙂Caroline:Tack, ja det håller jag med om. Var tvungen att skaffa de prickiga också.Johanna:Ja det är verkligen en mysig tid just nu. Tiden går sakta och fort på samma gång. Mobilarmen kommer från Jabadabdo och finns i de flesta barnaffärer. Såg den senast hos Babyproffsen.Louise:Tack!Maria:Javisst det stämmer, det är en Gulliversäng från Ikea vi har. Spjälskyddet heter NG Baby och är köpt på webbshopen Jollyroom med måttet 60x120x25 cm. De har förövrigt kampanj på den just nu.

  6. Har kollat runt lite på din blogg och blivit förälskad! Själv väntar jag en liten pojke i slutet av augusti, och jag älskar verkligen alla babysaker du visar upp! 🙂 de förvarings"borden" ni har bredvid sängen, var har ni hittat dem? Skulle själv vilja ha något liknande men har inte hittat..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s