Macroobjektiv – check!

Jag är väldigt nöjd med både min kamera och ”vardagsobjektiv” som används flitigt här hemma. Nästa steg har varit att skaffa mitt efterlängtade macroobjektiv för att bland annat kunna ta fina närbilder. Nu har jag äntligen tagit det steget och gjort en beställning på ett Tamron objektiv (SP AF 90mm F/2,8 Di MACRO 1:1) som kommer bli riktigt spännande att prova.

För er som är nyfikna kan ni se min kamerautrusning nedanför. Jag har även ett Manfrottostativ som jag fått av Tommy i present och som är helt ovärderligt nu när det är mörkt i princip dygnet runt.


Canon EOS 50d – scandinavianphoto.se
Objektiv AF 17-50/2,8 DI II SP XR – pixmania.com
Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1 – pixmania.com

0 reaktioner på ”Macroobjektiv – check!

  1. Grattis till inköpet, det där ska vara ett riktigt bra macroobjektiv och jag har funderat på att uppdatera mitt macro till just det du köpt. Har ett Sigma 50mm själv men ett 90mm skulle vara bättre. Ska bli kul att höra vad du tycker om det. Ha en fin helg.

  2. Kerstin:Härligt att du tycker det verkar vara ett bra objektiv. Kommer testa det grundligt 🙂Erika:Det kan jag tänka mig. Har aldrig ägt ett macro så det ska bli spännande att se hur stor skillnaden blir.Mickan:Det kan jag tänka mig! Gillar verkligen att ta detaljbilder.Bokmalen:Härligt! Då kommer garanterat jag också bli nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s