Söndagspyssel

Det blir så mycket mysigare med en krispig bukett tulpaner att ställa på bordet, eller hur? Speciellt nu när det är mörkt ute större delen av dagen. Med tanke på att vi unnar oss snittblommor alldeles för sällan så ska jag verkligen passa på att njuta av de här tvåfärgade tulpanerna. 

Söndagar är en perfekt dag för pyssel och idag är det två projekt på agendan, dels borra och hänga upp sänghimmeln och sedan att börja tillverka inbjudningskorten till vårt bröllop. Det ska bli spännande att se slutresultaten!

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Söndagspyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s