Kicken i att fynda

Det ger en härlig kick att göra riktigt fynd. Hittade den här barnvagnen på Blocket och mina rara svärföräldrar var snälla och hämtade upp åt oss från Stockholm. Skötväskan hade jag turen att hitta på loppis i princip gratis. Remmen saknades därmot, men det fixade Tommy genom att maila företag som tillverkar dem som var snälla och skickade en ny kostnadsfritt från USA, det är bra service! (Den fina barnvagnsmobilen från Sebra är däremot nyproducerad).


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Kicken i att fynda

  1. Härligt att fynda! Och Grattis!Men… Ta det inte fel,det är av omtanke som förskolläraren säger detta…Jag hoppas hoppas att ni hinner skaffa en annan vagn till nästa vinter då bebben är större. För med de där hjulen kommer det förmodligen bli ett helvete att köra på de snöiga gatorna i Umeå, för jag gissar att du inte bara ska gå mitt inne i stan där de har uppvärmt 😉 Men jag gillade skötväskan och mobilen =) Lycka till

  2. Dessi:Ja den väskan är en favorit hos mig också. Trodde inte mina öron då de ville ha 40 kr för den 🙂 Johanna:Ja visst var de söta 🙂Spanienfrugan:Ytterligare en favorit och så rymms den i vår bil.Frk Nyfiken:Nejdå tar inte alls illa upp, det aldrig fel med omtanke 🙂 Vi har större snöhjul som man kan "låsa fast" så den är inga problem att använda under vintern tack och lov.

  3. Hej! Jag väntar också barn i maj och hittade en svart Bugaboo i Luleå. Har ingen aning hur det kommer att gå och dra vagnen i snön men har vänner som är supernöjda och en del har inte bytt hjul trots norrländsk vinter med supermycke snö. Har kvar vagnar från mina äldre barn som reserv till dagis och ifall Buggan inte funkar. Men jag hoppas att den ska rulla bra. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s