Personlig inredning

Ett hett tips om man vill ha en personlig inredning är att våga sticka ut och ta in saker som man inte kan låta bli att gilla som exempelvis foton på insekter eller en charmig gammal kvist man hittat ute i naturen. På tal om att sticka ut så kan man inte annat än bli glad då man ser ett sådant här knallgult skåp.


Foto: IKEA.se

0 reaktioner på ”Personlig inredning

  1. Jag älskar de där skåpen, så fina, även de röda. Påminner lite om de rätt mycket dyrare National Geographic skåpen. Egentligen kan man ju ta vilket som och lämna in till spraymålning i någon härlig färg, någon dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s