Inför alla ♥-dag

Tänkte passa på att tipsa om att det populära trycket ”Du & jag” fortfarande går att beställa och få leverad innan den 14 februari om ni beställer det i veckan. Det är ett personligt tryck där du och din älsklings namn trycks tillsammans med ett datum som är speciellt för er (går även att få utan datum). Perfekt kärleksgåva!


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Inför alla ♥-dag

  1. Hej!JAg är en besökare som slank in här på din blogg.Jättekul att du har så mkt insp. här på inredning.Nu undrar jag hur mkt denna du och jag kostar att beställa.jag är super intresserad.tack på förhand.

  2. Hej!! Hamnade på din sida av en slump, vet inte ens om den är i bruk längre men jag chansar lite. Jag är jätte intresserad av att beställa en sån där tavla med namn och ev datum. Min fråga är nu hur mycke kostar det att beställa?

    Tack på förhand

    • Ulrika
      Vad roligt att du hittade till min blogg. Den är fortfarande aktiv och det går bra att beställa tryck. Det kan du göra via min webbshop Stilren Design Shop(www.stilrendesignshop.se). Trycket du är intresserad av heter Du&jag och finns i flera olika storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s