Ny layout (igen)

Nog är det tur man har uppmärksamma besökare. Fick nämligen ett par kommentarer att min nya layout och Trendensers liknade varandra och efter att ha kollat in läget så håller jag med i avseende på penseldragen. Jag har därför gjort om designen igen och blev till och med ännu nöjdare än tidigare, så slutet gott allting gott!

Tack för att ni finns där för mig ♥

0 reaktioner på ”Ny layout (igen)

  1. Alla:Vad roligt att ni gillar den nya designen!Linda:Vad roligt att du gillar designen! Åh där ser man, Formell design var en ny blogg för min del.Agnes:Det var som sagt inte meningen att de skulle likna varandra, så det var tur jag fick veta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s