Jakten har börjat..

Tycker det är så fint med gamla tallrikshyllor som används i barnrum för att förvara sagoböcker och mjukisdjur på. Det blir att hålla ögonen öppna inför lillans kommande barnrum med andra ord.

Foto: Systerlycklig.se

0 reaktioner på ”Jakten har börjat..

  1. Håller med! Jag tycker också att det e jättefint 🙂 en sån vill jag också ha i vårt barnrum. Jag har faktiskt börjat tillåta mig att börja fundera på hur vi ska inreda vårt extrarum till ett barnrum. Det kan ju hända mycket på vägen men om 1-2 år så har vi förhoppningsvis vårat efterlängtade barn 🙂

  2. Det är otroligt snyggt! IKEA har också mindre kryddhyllor som man kan använda!Vi är nöjda med Tripptrapp-stolen helt klart. Vilmer sitter bra i den, samt att den är snygg. Funderar ni på en kan jag tipsa om att köpa det här baby-tillägget, som gör att dom sitter högt och med redan från början! Vi kommer satsa på det till ett annat barn! Ett annat tips är också att köpa en Antilop från IKEA, otroligt smidig att ha med sig om man ska till andra som inte har barn!Kram!

  3. Kan inget annat än hålla med!Jag tycker också att det blir en härlig kontrasttill ett annars modernt/minimalistiskt hem.En härlig kombination helt enkelt :)Fortsatt trevlig helg, kram!

  4. Såg att IKEA fått in en tallrikshylla som kostar 399,-. Annars funkar de billiga kryddhyllorna också fint som en annan påpekat ovan- de kör vi med :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s