Tävla och vinn!


Så här går tävlingen till
:
Till denna tävling har jag fått äran att välja ut priset. Du har chansen att vinna två vackra Carat-ljuslyktor designade av min favorit Lena Bergström (värde 698 kr). Vinsten står bostadssöksajten Booli.se för. På Booli kan du hitta alla bostäder som är till salu, även från privatpersoner. Du kan också surfa runt och kika på deras inspirationsbilder eller hitta slutpriser på sålda villor.

Svara på frågan i kommentarerna nedanför ”Av vilken anledning har Booli.se har fått ett fin utmärkelse av Internetworld?”. (Svaret hittar du på Booli.se hemsida).

Om du gillar tävlingen så tipsa gärna om den på din egen blogg, twitter eller gå in och gilla Booli på Facebook!

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 17:e februari 2012 kl 23:59
Vinnaren utses av Booli.se och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn!

  1. Booli blev utsedd till Sveriges Bästa söksajt 2011Älskar att tända ljus och dessa passar ypperligt ihop med mina övriga lyktor…om jag vinner ger jag bort en till sonen som är på väg till egen lgh;)Gillar såklart på FB!Kramar

  2. Tack vare Booli hittade jag ett fint hus som vi sedan köpte.Booli.se har blivit utnämnt till Sveriges bästa söksajt av Internetworld 2011.Gratulerar till den fina utmärkelsen!Mvh Ingvor O

  3. Men GAH så snygga! Hade ju inte haft något emot att ha dessa snyggingar i min lägenhet. 🙂 Rätt svar på frågan:Booli blev utsedd till Sveriges Bästa söksajt 2011! Underbart att få denna chans, må bästa man/kvinna vinna!

  4. Booli, blev 2011 utsedd till Sveriges bästa söksajt av Internetworld. SÅ Grattis till utmärkelsen…Så vackra ljuslycktor, hoppas nu på massa tur!Ha det gott önskar Marie

  5. Booli blev utsedd till Sveriges bästa söksajt 2011.Skriv bara in stad, område eller gata och vips är du där. Filtrera och få mer specifika sökresultat. Det gör Booli till en given vinnare i kategorin söksajter. Klara Hemlin

  6. Booli blev utsedd till Sveriges bästa söksajt 2011!Sv: ang din kommentar om Cape east, så har jag aldrig bott där. jag har bara varit dit och sett samt ätit på restaurangen. Men alla som bor där är hel nöjda, även de som vart i SPA är helnöjda. Ni får inte glömma att ta dunderduschen 🙂

  7. skule gärna vilja vinna dessa lyktor.Skulle kunna bli en bra bröllopspresent till lillasyster som gifter sig.Booli blev utsedd till Sveriges Bästa Söksajt 2011.

  8. Booli blev utsedd av Internetworld till Sveriges bästa söksajt 2011.Håller tummarna att jag kammar hem denna vinst dom är så fina.

  9. Booli har det mest utvecklade bostadssöket på webben i dag. Skriv bara in stad, område eller gata och vips är du där. Filtrera och få mer specifika sökresultat. Det gör Booli till en given vinnare i kategorin söksajter.

  10. Är gärna med och tävlar om dessa ursnygga lyktor!Booli blev utsedd till Sveriges Bästa söksajt 2011.De hade varit jättefina i vitrinskåpet nu när vi rensat ur det från massa gamla onödiga prylar. Vi ska snart flytta så det var dags för det. Dessa lyktor hade inte stått helt fel därinne och gjort att skåpet ser lite snyggare och dyrare ut! Håller tummarna stenhårt! Gillar på fb också – Erika Leijon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s