Det lilla växthuset

Vid den senaste trippen till Ikea så kikade jag på det här söta lilla växthuset, attans att jag inte köpte det för nu ångrar jag mig. Det är nämligen inte så ofta man har vägarna förbi då det blir en dagsutflykt bara att ta sig dit.


Foto: Ikea.se

0 reaktioner på ”Det lilla växthuset

  1. Jag har också tittat på det växthuset, men just nu har jag tyvärr inte plats. Har du så tycker jag du ska slå till, du får skicka bud med nån :)Jag är på jakt efter nya bestick, men det finns för många att välja på 😉 Har du några förslag? 🙂

  2. Stort grattis till tösen i magen!!! Jag har helt missat detta 🙂 Så går det när man inte är inne i bloggsvängen lika mycket som förut ;-)Läste att ni kämpat i över 2 år innan ni blev gravida & jag blir lite extra glad när jag får läsa att par som försökt länge lyckats:-) Känner väll igen mig kan jag tänka mig.Själv tog det 6 år innan vi fick ett + på stickan. En dag som jag aldrig kommer att glömma:-)Kramar!!

  3. Elin:Ja förhoppningsvis blir det en runda till innan bröllopet eller att ens föräldrar ska dit i vår 🙂 Tyvärr har jag dålig koll på bestick just nu.Jenny:Tack så mycket! Åh vad glad jag blir att höra att ni lyckades efter så lång tid. Yasmine:Allt är bara fint, hoppas allt är bra med dig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s