Tävla & vinn!

Så här går tävlingen till:
Groupon är en sajt där du kan köpa rabatter och kuponger med upp till 70% rabatt. I denna tävling sponsrar de med en generös värdekod till ett värde av 1 000 kr!

Svara på frågan ”Vad för slags deal du skulle vilja prova på och varför?” i kommentarsfältet nedan så har du chansen att vinna.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 21 februari 2012 kl 23:59

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

 1. Åh!! Tänk att vinna detta! Det vore ju superhärligt!!Jag skulle vilja testa en härlig weekenresa till något lyxigt ställe… det vore grymt härligt att få bjuda med min sambo på något sådant. Det kan behövas när vardagen rusar förbi!Håller alla tummar jag kan få tag i!Ha en fin dag!Kram Elin

 2. Valet är enkelt, så här är det…Ett spa med min älskling, bara vi två,att få vara tillsammans och om varandra rå,ingen vinst skulle detta kunna slå!Tjingeling!Susanne

 3. Jag skulle vilja testa en deal på Village.Varför? Jo, för dom har alltid massa snyggt som man vill ha, men plånboken räcker inte alltid till att köpa så mycket som man vill!

 4. Vilken härlig tävling!Jag vill gärna gå på restaurang och äta något riktigt smarrigt. Har länge känt att jag är värdelös i köket, ingen fantasi längre och kan då passa på att lyxa till det med ett restaurang besök. Ha det gott!

 5. En elektronik-deal till min älskling. Flickorna fick ju 1000:- presentkort hos Folkhemmet för halva priset förut. Samma fast för Dustin eller Netonnet eller Komplett skulle han bli riktigt glad över. En önskedröm…

 6. I julklapp fick min mamma en fotbehandling av mig. Det var både fiskpedikyr, massage och vanlig pedikyr. Riktigt bra pris och blev en MYCKET uppskattad present.Jag förbannar mig själv lite för att jag själv inte slog till, vilket klipp. Nu kanske jag får en ny chans 🙂

 7. Jag hade gärna velat testa något inom skönhet eller t.ex massage om det finns. Behöver verkligen pyssla om mig själv just nu, det är ingen rolig period i livet för min del just nu.kram Cassandra

 8. Skulle jag vinna 1000:- skulle jag hoppas på att kunna ta del av en del innehållande någon form av spa. Massage, fiskpedikyr, ansiktsbehandling….något som skulle ge en behövlig energiboost. Egentligen…vem skulle inte behva det? 🙂

 9. Jag skulle en fotografdeal vilja testaoch då fota mina kärestaman och små kottar, innan de blir fjortonhoppas nu på vinst ifrån Groupon

 10. Jag skulle en fotografdeal vilja testa,och då fota mina kärestaman och små kottar, innan de blir fjortonhoppas nu på vinst ifrån Groupon

 11. Skulle gärna vilja ha en deal på ett stort varuhus där det finns det mesta, så den skulle passa alla i stort sett. Man skulle då kunna köpa sånt man verkligen behöver plus att kunna unna sig något extra!

 12. Svårt att välja…I slutet blev den- Exklusiv hårbehandling hos Salong Nordh på Hornsgatan.Värför?Det är huvud och skor man märker som först hos någon annan.De sista man kan ju gömma ibland under bordet till exempel( ;)….), det första är alltid synligtoch jag vill ha detsommin bästa visitkort. Så ja ingenting om leende? Förlåt!!! Det är att måste:), och jag kommer att inte sluta med om jag vinner:))))))

 13. En Hotelldeal skulle jag välja: Efter 15 år med maken skulle det förhöja äktenskapssmaken, att en resa på tu man hand få njuta – jag skulle mig tillbaka luta, och bara ta dagen som den är, med den jag har allra mest kär.

 14. Jag skulle vilja testa någon av deras rese-deals med min pojkvän. De brukar ha deals på hotell i t.ex. thailand där det är underbart! så det skulle vara kul

 15. Jag skulle välja ett aktuellt erbjudande på någon ansiktsbehandling och ett besök hos en frisör, allt för att skämma bort mig själv efter både magsjuka och influensa=)

 16. Efter en separation o en 3 månader lång husrenovering, där jag gjort det mesta jobbet själv, är jag minst sagt sliten. Jag skulle jag må bra av en weekendvistelse för att få tillbaka energi o få nytändning av livslusten för att åter orka vara en bra mamma till min lilla tjej på 3 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s