Senaste projektet

Jag har länge gillat Recycling Tube från Format men inte riktigt känt att det varit värt 195 kr styck, så mitt senaste projekt är att göra något liknande. Jag har både ett stort rör som ska delas på hälften, en stencil, sprayfärg och ett par kraftiga snören att hänga upp dem med. Ska bli spännande att se slutresultatet!


Foto: Format

0 reaktioner på ”Senaste projektet

  1. Ja va spännade att se vad du får till! Jag har funderat ett tag men kommer inte på nåt bra att ha som botten… Har ett stort rör från mattan i uterummet som jag tänkte såga i lämpliga bitar.

  2. Åh vad fina, läckra och så praktiska! Du kan ju alltid få göra sådana där till mig också tack! 🙂 Jag har många idéer i huvudet men ingen handlingskraft att skrida till verket som du!

  3. Ja, jag förstår vad du menar. Fin men inget jag vill ha hängande framme och maken skulle nog börja fundera om jag spenderade 200 spänn på ett papprör.Men de är en praktisk idé.Jag tog ett papprör som jag fick när jag beställde förstoringar, gjorde ett hål för upphängning och slog in den i omslagspapper.Lite trevligare i städskrubben och bra att ha en plats för gamla glödlampor.Ska bli kul att se hur du vill ha den lösningen. 🙂

  4. Jag hittade ett par billigare för 39 kr respektiver 19 kr styck 😀 I brunt papp, men fortfarande rör med text på. Den ena lika stor som Formats.De är inhandlade på något kallat Lågprislada och är dessvärre omärkta.

  5. Har också köpt de i pappfärg! Bra mycket bättre pris 20 å 40 kronor. Dock har jag ingen aning var jag ska ha dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s