Ett steg framåt

Senaste projektet går framåt, rören hjälpte pappa mig kapa och nu är de sprayade svarta. Kvar återstår att borra ett par hål för snörena och måla dit bokstäverna med min stencil. Jag har fått frågan om hur jman täpper till botten och det är med ett par tillhörande lock. Det går att köpa sådana rör + lock hos exempelvis Kontorsvaruhuset eller liknande affärer för cirka 30-40 kr.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ett steg framåt

  1. Kommer att bli jättebra! Själv har jag sprayat pringlesburkar med bra resultat. Har däremot inte hittat några bokstäver som passar. Ser att du har en perfekt bokstavsplåt för schabloner. Var har du hittat den? H/ Viktoria

  2. Anna, Jessika:Härligt att du tror på mig 🙂 Johanna:Nu finns inlägget ute med det färdiga resultatet!Anette:Vilken bra idé! Det skulle vara perfekt för exempelvis gamla batterier och liknande.Viktoria, Hanna:Vad roligt att höra, det borde jag också prova. Zink schablonen kommer från IB Laursen, vet inte vad den kostar då det var en present från mamma och pappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s