Nya fynd

Vi vaknade igår av ett sms från Tommys arbetskompis som tipsade om att Barnens Hus här i Umeå hade flyttrea. Det innebar 50% på allt i butiken (rean pågår i en vecka till). Snabbt som bara den så gjorde vi oss klara och begav oss dit. Det visade sig att halva Umeå haft samma tanke så det var fullt i butiken och en timme efter öppningstid ringlade sig kön redan genom hela affären. Det var i samma veva som vi kom dit.

Trots detta så kunde vi göra en hel del fynd, bland annat en tripp trapp-stol, fårskinn, legoförvaring och ett Maxi Cosi babyskydd. Idag var vi dit igen för att kika på ett skötbord och fick tag i det sista vita Brio skötbordet! Nu är vi så gott som klara med alla förberedelser inför ankomsten av vår efterlängtade dotter.


Foto: Skötbord – Länna möbler
Tripp trapp – Barnvagnsmagsinet.se
Legoförvaring – Sally Bazar

0 reaktioner på ”Nya fynd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s