Våffeldagen & sommartid

Nu är det äntligen dags att ställa fram klockan en timme till sommartid. Underbart, för nu går vi verkligen mot ljusare tider och mot en efterlängtad vår & sommar. Det är dessutom våffeldagen idag som pricken över i:et. Ytterligare en rolig händelse är att vi ikväll ska till fotografen och föreviga oss och min växande mage. Om det blir bra bilder kanske de till och med dyker upp här på Inspirera Mera.

Ha en underbar våffel/sommartid-dag! ♥

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Våffeldagen & sommartid

  1. Fina pics du bjuder på Sandra!Jag "fuskade" och åt våfflor tidigare i veckan,så det blir att hoppa över dem idag ;)Vad roligt med fotograferingen!Ni är ju så fotogeniska båda tvåså jag tippar på underbara foton.Kram, Paula

  2. Så gott med våfflor! Vi skulle precis börja grädda våfflor igår när vi insåg att våffelmaskinen gått sönder.. Så nu får vi köpa en ny snarast möjligt 🙂

  3. Paula:Tack 🙂 Vad roligt att du tror på oss. Det ska bli riktigt spännande att få kika på korten.Veronica:Tur att våfflor är lika gott andra dagar också 🙂Cissi:Grattis, vad roligt att du väntar barn i sommar. Det lär dyka upp något kort framöver.Katja:Attans att den gått sönder!Linda:Ja det kändes som en rolig sak att göra nu när det börjar närma sig.Hanna:Håller med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s