Tävla & vinn!

Jag har fem stycken Torky On The Wall att tävla ut, det innebär att fem vinnare får var sin (värde 299 kr)! Perfekt att hänga upp på väggen hemma och sedan är det bara att ta med sig väskan för att använda exempelvis i bilen, picknicken, verandan eller stugan. Vinnarna får antingen den modellen med stjärnor eller den med ränder, vem som vinner vilken kommer att vara slumpmässigt.

Så här går tävlingen till:
Svara på frågan ”När började Edet tillverka papper?” och skriv en kort motivering till varför Torky On The Wall skulle underlätta din vardag, bland kommentarerna i detta inlägg.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 10 april 2012 kl 23:59
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tips! Edet har dragit igång med en riktigt spännande tävling där vinsten är en resa till New York i fyra dagar för två personer. I priset ingår flyg och hotell så klart men även middagar på utvalda restauranger av svenska stjärnkocken Marcus Samuelsson. Dessutom får den lycklige vinnaren spendera en halvdag i köket på Marcus Samuelssons restaurang Red Rooster och lära sig tips och trix för matlagning av Marcus själv.

Den tävlingen går ut på att deltagarna ska ge sitt bästa ”Torky-tips”, med andra ord tips på vad som kan göras med Torky-papper, allt från torka diskbänken till använda som kaffefilter. Endast fantasin sätter gränser! Tävlingen drog igång V.10 och hålls på Edets egen hemsida, alla bidragen ska skickas in via den. Bidraget som få flest antal röster vinner.

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

 1. Det började tillverkas 1881.Detta hade ju vart perfekt hemma hos oss. Vår lilla dotter är 1 år och har fullt med spring i benen. Givetvis är oxå att kladda en stor hobby, både med vatten och annat. Kissa på golvet är oxå en kul grej. Det krävs papper snabbt och i nuläget måste vi springa in på toa och hämta. Men en Torky on the wall i köket hade ju vart toppen 🙂

 2. Åhhh det där är ju verkligen nåt för mig som inte klarar mig utan Torky! Problemet är att jag inte har någon bra förvaring så rullarna står under diskbänken och det händer (allt som oftast) att de blir både blöta och kladdiga där. Med en sån där snygg hållare kan jag hänga den snyggt i köket!Edet började tillverka papper 1881.håller tummarna

 3. Edet började tillverka papper 1881.Den hade varit perfekt att ha i bilen. Har en liten 1åring som ibland äter å dricker i bilen eftersom vi ganska ofta åker lite längre sträckor. Men även om det inte äts och dricks så kan lätt en olycka hända och det är inte alltid papper har kommit med på kom-i-håg-listan. Och just den där går att sätta fast på nackstödet så man alltid har det med sig.

 4. Edet anno 1880.En Torky on the wall, upphängd på väggenså killarna i familjen kan torka sig i skäggen.Så stilren och fin den är, torka saft och bärblir inget besvär.En Torky vi vill ha till köket,så att vi kan torka upp efter stöket.Torky är praktisk till resan i bilen,ifall någon spiller ut blåbärsfilen.

 5. 1. 18812. Vad vore livet utan Torky? Jag använder det till allt som tänkas kan och den här är ju perfekt att ha "on the go" dessutom 🙂

 6. Edet började tillverka papper 1881. Dottern råkade spilla mjölk. Nej nu har hunden spytt på golvet igen. Sonen gick in i huset med leriga skor. Jag tvättar rent listerna. Min man tvättar bilarna. Min morbror torkar av maten med papper. Min mamma lägger pappret under möbler för att inte parketten ska skadas. Min mormor torkar papper runt munnen när hon ätit. Min hund äter papper. Min morfar dammar hyllor med papper. Tänk vad papper underlättar för min släkt.Gjort för alla- till för alla. Hela släkten. Håller tummarna för att vinna!!!KRAM

 7. Svar: år 1881Torky On the Wall skulle underlätt min vardag något enormt då jag har en9-månaders son, det är mat och spill överallt och då vill man fort och lätt få tag i lite papper.

 8. Hej hej!Edet började tillverka papper 1881, helt otroligt egentligen. :)Jag skulle bli jätteglad om jag vannen Torky. Jag skulle dels ha den uppsatt i bilen, så att man alltid har en reva papper att ha tillhands när nosen rinner eller rutorna immar. Och sedan har jag sett att de är jättebra att hänga på barnvagnen, så hos mig skulle den få flera användningsområden.Jag är inte så bra på att rimma, hoppas det går bra ändå. :)Ha en härlig dag!

 9. Edet började tillverka papper 1881!Skulle behöva ha en TORKY ON THE WALL i bilen när jag kör sonens hund, blöta och smutsiga tassar torkas snabbt av. Det blir TORKY IN THE CAR. Vårhälsningar från Göteborg

 10. Jag vill vara med :-)Svar: De började 1881.En Torky är perfekt att ta med överallt. I bilen ligger en rulle på golvet och vi måste rulla av lite smutsigt papper innan vi kan använda pappret.När vi drar på utflykt med cykeln kan de behövas papper såbarnet i barnsitsen slipper kleta ner min tröja när jag bromsar och får ett litet munavtryck på ryggen.Med två små barn behövs en Torky on the wall som är lätt att ta med sig vart vi än är.Vi håller tummarna, stora som små och hoppas på tur. Ha De!

 11. De började 1881Vi har en 2 månaders bebis hemma och vår hushållspapperskonsumtion har nått oanande höjder!En Torky vore väldigt praktiskt och ett stort plus är att de är riktigt snygga!

 12. År 1881 började pappret tillverkas. Med en tvååring och en liten lillebror på väg så kommer papper alltid finnas i närheten, ett plus hade det snygga smidiga fodralet klart varit!Kram

 13. 1881Den praktiska rullen skulle underlätta då vi under sommaren åker till landet och åker husvagn. Den an flyttas med på ett enkelt sätt.

 14. 1. Det började tillvekas 1881.2. Detta skulle vara perfect för mig eftersom jag ofta gillar att gå på olika utflykter, perfect och smidigt att ha med sig, samtidigt som det ser snyggt ut 🙂

 15. Svar: år 1881Åh, det här skulle vara perfekt för oss att ha i bilen eftersom jag, sambon och våra två barn (5 och 7 år) åker en hel del bil då jag har föräldrarna utanför Ske-å. Då behöver man inte bekymmra sig om man glömt att ta med servetter/näsdukar/papper vilket kan behövas då barnen gärna vill ha lite färdgott att tugga på/dricka under resan :)Håller tummarna nu!

 16. 1. 1881.2. Hushållspapper är en stor förbrukningsvara hemma hos oss då vi har en liten 6-månaders som ivrigt och glatt äter sin mat, det blir alltså en hel del att torka .. 😉 Att dessutom smidigt kunna ta med sig hushållspapper i en snygg liten väska i vagnen eller i bilen, skulle också vara väldigt välbehövligt då vi ofta åker upp till vår fjällstuga och äter både färdgodis, mat och glass under bilturen! En Torky skulle användas flitigt hemma hos oss!

 17. svar: 1881Torky skulle få äran att hänga på sammakrok som handduken och skulle underlätta mitt arbete med att försöka hålla väggarna kladdfria efter vår 1 årige son.

 18. 1. 18812. Som småbarnsförälder går det många meter papper varje dag till diverse äventyr. Nu till sommaren längtar vi efter utflykter, picknick, saft och glass. Då kommer en torky väl till pass. Den hjälper oss på nya äventyr.

 19. Det aktuella året var 1881.Jag och mannen är tokiga i att tälta och det man måste tänka på då är praktiska lösningar, framförallt när mannen är en riktig drulle… Då vore en "Torky on the wall" den perfekta reskamraten för oss. Torky- för torra och glada campare 🙂

 20. Jag vill gärna vara med och tävla: Svaret på din fråga är 1881.motivering varför?Min blivande man (gifter mig i augusti) har en en segelbåt som vi håller på att införskaffa smarta prylar till. Denna hade varit perfekt då vi har en 2 årig son som är riktigt duktig på att smutsa ner sig. Håller tummarna på en vinst då den skulle underlätta våran vardag. Sen att det är lite marina stjärnor är bara ett plus i kanten till inredningen i båten 😉

 21. 1881 hittar jag att det skulle varit :)Hushållspapper är det bästa som finns. Att ha denna hängandes nära köksbordet vore det ultimata med snart tre småbarn. Man kan ju torka bort allt som behövs torkas bort både på väggar, golv, tak och barn 🙂

 22. 1. 1881Just nu skulle jag behöva det eftersom jag är sjuker och behöver en massa papper för att snyta mig och torka upp allt jag spiller. Min dotter tycker just nu att jag är världens klantigaste människa. ;D

 23. 1. Sen 1881.2. Torky är oumbärlig för mig som håller på mycket i köket bl a. och jag får småpanik varje gång den tar slut, perfekt att ha "on the go" också 🙂

 24. Hej!*Svar: Edet började tillverka papper 1881. *Länkat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/april/edet-104.html#commentDet här måste vara en av bästa tävlingarna, Jag och min son är nyinflyttade i en lägenhet. Något vi behöver i vårt kök är ju papper. Min syster har Torky On The Wallhemma och hon säger att det är det bästa köpet hon gjort. Det är full rulle här hemma, det spills mjölk, saft, sonen leker med maten ibland då behöver man lätt och snabbt få tag i papper =)Vi håller tummarna hårt för vinst

 25. Edet började tillverka papper 1881.Varför vi behöver en Torky on the wall? Jo, lyssna på det här. Igår skulle jag, snabbt och effektivt, byta blöja på min son i vår dubbelsäng. Sonen passade då på att ge lakanen en rejäl dusch. Jag lyfter upp honom och börjar gå mot skötbordet i tvättstugan. Sonen fortsätter att kissa. Han kissar även på skötbordet och allt runt omkring (jag lovar, det var som att släppa lös en brandslang modell mindre!). När jag böjer mig ner för att lägga en handduk på det nerkissade golvet – ja då kissar han mig i huvudet. Japp, vi behöver en Torky on the wall därhemma.

 26. Edet började tillverka papper 1881.Jag behöver inte denna, men det tror jag att min bästa vän Linda skulle. Hon har nämligen två söner, en på 2 år och en på ett drygt halvår.Så, mycket stoj och stim blir det!

 27. Edet började tillverka papper 1881.Torky skulle underlätta för mig i stallet då det alltid något behövs rengöras och torkas av. Med tanke på att man smörjer in alla träns och sadlar varje dag efter varje ridpass skulle det vara perfect att ta torky papper på utrustningen så det kletiga försvinner. Skulle sitta perfect på väggen i sadelkammaren eller toaletten. Hoppas jag vinner!! Gnägg från göteborg

 28. Edet började tillverka papper 1881.Torky skulle underlätta för mig då jag är barn passare rätt ofta för min moster's dotter och det är en pigg och glad tjej som älskar att rita på väggar och spilla mat med mening. Hoppas jag vinner 😀 Mvh

 29. 1 är år 18812 Den skulle underlätta att ha ute på altan då slapp jag springa in och ut då vi har en stor rulle fast monterad i köket .Den skulle pass super där ute 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s