Från grått till….vitt

Som jag skrev om tidigare så köpte vi en grå Tripp trapp-stol på rean, men färgen kändes inte riktigt som oss, så vi sålde den och köpte oss en vit istället. Nu passar den in perfekt här hemma (oja är lite inredningsskadad). Snart får vi dessutom vårt Newborn Set så stolen går att använda redan från födseln. Det kommer bli så mycket smidigare att äta i lugn och ro när man kan ha lillan just brevid sig.

Skrev och tipsade om det när setet lanserades förra året och blev förtjust i tanken att den även går att enkelt haka loss och använda som en gungande babysitter. Blev dessutom ännu mer sugen då såg det här inlägget hos bloggen iOrganize. Tänk om jag vetat då att ett år senare skulle jag sitta här höggravid!

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

7 reaktioner på ”Från grått till….vitt

  1. Hihihi, vad roligt! "äta i lugn och ro". Jag HOPPAS verkligen ni får den lyckan att eran guldklimp är snäll mot er när det vankas middag. 😉 Hos oss var det att jag satt och ammade/tröstade medans Samuel slängde i sig maten för att sedan ta över så jag kunde slänga i mig maten för att sedan amma/trösta. :DDen dagen Eira SATT i sin egen stol nöjd under en middag var ett hallelujamoment. 🙂 Kram

  2. Vad fint då bygeln är i svart blir fin kontrast till den vita stolen. Min syster har också ett newborn set till sin stol och tycker det var toppen då bebisen var liten.

  3. Hej! Vart har ni köpt den svarta dynan? Hittar bara mönstrade och det vill jag inte ha. Du får gärna svara till min mailadress 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s