Vecka 35 ♥

Magen växer så det knakar och vårt lilla mirakel tumlar runt så gott det går, fast det börjar bli riktigt trångt för henne. Det är svårt att förstå att hon kommer att växa i 1-2 månader till! Nu börjar det närma sig och vi ser verkligen fram emot den kommande förlossningen. Tommy är det bästa stöd man kan tänka sig så någon oro har jag inte känt.

Mitt mål är att försöka föda så naturligt som möjligt och stanna hemma så länge jag kan (vi har som tur var 5 min till BB). Sen om det blir precis tvärtom är ingen katastrof, viktigaste är att vår dotter mår bra.


Foto: Tommy Nilsson – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vecka 35 ♥

  1. Väntans tider är väl den bästa av tider. Och så trevligt med en ny västerbottning, ett län där även jag bor :)Trevlig blogg som jag hittade via Fiffiga Systrar – återkommer gärna.

  2. Så härligt att det närmar sig! 🙂 Kan varmt rekommendera epiduralen, nu är det ju olika för alla men för mig var den himmelriket (fråga bara rickard). Ni har en fantastisk upplevelse framför er.

  3. Oj nu har ni inte långt kvar på ett sätt, härligt. Jag är i veckan 38 nu, känns nästan "för" nära helt plötsligt :)Låter som du har kloka planer inför förlossningen, man vinner nog på att att inte ha "låst" sig för ett visst sätt eller viss bedövning. Man kan aldrig veta innan hur det blir. För mig slutade det med att jag tog all bedövning som fanns… även sterila kvaddlar som jag hade skrivit i förlossningsbrevet att jag ABSOLUT inte ville ha :)Sköt om dig!Kram Linda

  4. Jag är ju bara i v.21 men funderar också en del kring förlossningen. Tyckte boken "Att föda" var väldigt bra att läsa för att bilda mig en uppfattning om vilka alternativ som finns och lära mig alla termer. Önskar också göra det så naturligt som möjligt eftersom jag förstått att det kan dra ut på tiden om man använder epidural, men också jag kommer hålla alla dörrar öppna. Är ju så svårt att veta hur allt kommer bli. /Bonden Thilde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s