Traumatisk påskhelg

Tanken var att tillbringa påskhelgen med våra familjer i lugn och ro innan förlossningen men det blev inte alls som vi tänkt oss. Det blev istället åtta timmar på akuten i Piteå då min älskade sambo ramlat i en stentrapp så illa att han fick en mindre hjärnblödning. Han blev då transporterad till Umeå Universitetssjukhus med ambulanshelikopter och jag körde efter med bilen.

På sjukhuset i Umeå blev han sedan inlagd för observation och täta kontroller i två dygn. Efter ytterligare en skiktröntgen som visade att det inte blivit några förändringar så fick han äntligen komma hem. Nu blir det att vila upp sig innan det är dags för en ny skiktröntgen om en vecka. Måste säga att all sjukhuspersonal har varit helt underbara och verkligen ställt upp för oss. Det är nog jobbigt att se sin älskling uppkopplad med slangar och dropp och ha ont utan att man kan göra något åt det.

Så här i efterhand inser jag hur illa det kunde ha gått. Läkaren som undersökte honom trodde han blivit överkörd av en bil för att han var så uppskrapad och full med blåmärken. Vi har ju hela livet framför oss och bara tanken att han skulle ha ramlat så illa att han dött skrämmer slag på mig. Är så glad att det hela trots allt fick ett lyckligt slut och att vi kan fortsätta leva våra liv tillsammans


Vi och magen i vecka 34
Foto: Jonas Burman

0 reaktioner på ”Traumatisk påskhelg

  1. Hej! Läser ofta din blogg men är dålig på att kommentera! Men nu måste jag ju – så skönt (!) att det gick så bra som det gjorde trots den hemska upplevelsen! Sköt om er å ta vara på varandra! Ulrika

  2. Så skrämmande!Ibland blir det inte som man tänkt sig, tyvärr.Och man vaknar upp och inser att livet är skört.Ta hand om er och NJUT av varandras sällskap.Kram, Paula(PS. underbart fotografi förresten!)

  3. Fy så läskigt 😦 Tur att det gick så pass bra för dinsambo och lillans pappa. Hoppas att han kryar på sig som han ska. Ta hand om er! Underbar bild håller jag också med om! KRAM Anna

  4. Oj! Jag får tårar i ögonen när jag läser. Vilken tur att det gick så bra som det gick. Det får mig verkligen att tänka till på vad som är viktigt i livet. Ta hand om varandra och njut av allt som ni har framför Er!

  5. Usch vad hemskt, men samtidigt sådan tur. Som du säger är det läskigt när man inser vad som kunde ha hänt… Ryser bara av tanken.Ta hand om er, hälsa och krya på mannen din!

  6. Usch vad otäckt!! Stackarn!! Skönt att han mår bättre! Viill också säga att ni är så fina tillsammans! Grattis till lillen i magen! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s