Newborn set

Nu har Newborn setet från Stokke kommit och så har vi köpt till en annan textil än den beiga som den kommer i. Det är trots allt roligt med lite färg. Det underbara är att vi nu kan använda Tripp trapp-stolen redan från födseln istället för att behöva vänta till hon är sex månader. Det är också väldigt lätt att haka lös den och använda som babysitter. Mulitfunktion det gillar vi!

Den söta ugglan hittade jag i en av mina favorit-inredningsbutiker här i Umeå, nämligen Presenta. Kunde inte låta bli den med sina söta prickar och tänkte den skulle passa bra till den gröna textilen.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Newborn set

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s