21 dagar…

21 dagar kvar till BF (vecka 38) och tiden går så långsam. Försöker hålla mig med små projekt som att tvätta, baka och spraymåla gula lock vita för att inte börja klättra efter väggarna. Trots rastlösheten så är jag dessutom konstant trött, ingen bra kombination men med tanke på stora magen så är det inte så konstigt.

Kom gärna med förslag på saker man kan sysselsätta sig med


Foto: Tommy Nilsson – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”21 dagar…

  1. Jag minns också den sista tiden som ganska långsam. Passa på att läsa böcker, ta ett långt bad, fixa naglar, strosa i butiker, gå på bio osv. Avkoppling som kan bli avbrutet av en liten bebis som hellre vill ha uppmärksamhet. Men nu närmar det sig minsann! Det ÄR inte långt kvar 🙂

  2. Gör saker tillsammans! Gå på bio (även om det är jobbigt med mage, svullna ben och en pinkblåsa som bara vill på toa), ät på restaurang, ha vänner över på mysig enkel middag/fika eller gör spontana besök hos vännerna. Gör saker för dig själv! Njut i massor av att få duscha i lugn och ro, att sitta på toaletten i fred, slippa ha kräk/snor/matrester på kläderna och att bara få vara DU (och inte alltid "mamma").Gör helt enkelt det som du kommer sakna som mest före den dagen du känner dig trygg nog att lämna bort bebis för en stund.

  3. Hej! Vill bara säga att jag hamnade på din blogg av en slump genom familjeliv för jag tyckte din mage var så otroligt fin och tänkte läsa om din graviditet! Istället såg jag att du hade en inredningsblogg och blev helt fast! Jag blev riktigt inspirerad av era småförändringar i hemmet som gjort jättestor skillnad! Wow, vad du är duktig 🙂 Kommer garanterat fortsätta läsa din blogg!

  4. Hej,passa på att njut. Är du trött, sov en stund på dagen. Se en film, läs en bok eller bläddra i en tidning. Ta det bara lugnt och ha inte dåligt samvete för det. Du behöver den här tididen för att bli less, så att den dag värkarna sätter igång jublar du åt smärtan och tänker äntligen får kroppen jobba lite.Kram och lycka till!

  5. Hej!Jag väntar mitt första barn om lite mindre än en månad och i början tyckte jag det var jobbigt & tråkigt att vara hemma. Rastlösheten var ett faktum, men efter ett tag såhär så känns det bara skönt. Jag har fått nya rutiner och går ut på en promenad dagligen för att sedan pyssla lite med olika saker hemma. Jag har bland annat sytt mössor och dregglisar till den lille. Helt underbart är det! Skall försöka njuta 100% nu under den sista tiden trots att jag bara vill träffa mitt lilla pyre!

  6. Om du har orken så är det superbra att laga mat och frysa in för sen när pluttan är född så har du om än mindre ork och tid till att laga riktig mat till dig och din sambo 🙂

  7. Du är otroligt fint gravid ❤ lycka till och njut allt du kan nu! Jag har återupptagit min blogg i ny skrud nu ifall du vill ha mer tidsfördriv på dagarna.. :-)Kram Jenny

  8. Försök njuta av lugnet, sovmorgnar, promenader bara du och sambon (om du orkar), åka iväg till nåt fik, bio, långa kvällar framför en tvseriebox (prison break är toppen!), rensa datorn på gamla dokument, rensa och sortera bilder, lyssna på hög musik, läsa böcker… Men mest av allt: njut av dagarna, du är aldrig gravid första gången igen, blir det fler barn har du aldrig den tiden att bara njuta, vila & koppla av som nu. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s