0 reaktioner på ”Bebishörnan i sovrummet

  1. Hej Sandra! Sara här från föräldragruppen.Såg dig för tusan i Umeåguiden och klickade mig sen hit 🙂 Ingen liten en som har kikat ut än? Här har man fortfarande inte fått den minsta känning på att det ska vara på gång… :PKramar!

  2. Så himla mysigt det blev.Gillar tavlan!! Och jag gillar lampan i sovrummet jätte mycket.Har fått för mig att jag ska göra en sådan själv. Men jag tror inte att jag klarar av det. :-)Jag är här inne i tittar ofta.Gillar fin blogg starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s