0 reaktioner på ”Vecka 40 ♥

  1. Fin mage! Kanske bebisen kommer inatt när det är "supermåne" 😉 Jobbar på kvinnoavdelningen ocn har hört mina barnmorska vänner berätta att när det är fullmåne…brukar det vara fullt på förlossningssalar 😉 Lycka till! Härligt ❤

  2. Nu är det nära. Lycka till nu med allt framöver! Kämpa på och vila dig när du behöver. Njut nu av tiden fram tills bebisen kommer, gör sådant som du vill unna dig själv! Kram Linda

  3. Åh vad härligt!! Ni har nåt alldeles underbart roligt framför er… att föda barna är ta mej tusan det roligaste jag gjort, helhäftigt!!LYCKATILL .. kram

  4. JohannaKoo:Jag har också hört samma sak från några BM, tyvärr verkar det inte stämma på mig. 3 dagar kvar till BF, ska bli spännande att se när hon bestämmer sig för att födas.Kristina:Vad roligt att våra BF-datum ligger så nära varandra. Här tas det många kort också! Ser fram emot att börja ta kort på bebisen istället.SjungandeMamman:Tack för komplimangen! ♥Sara:Ja verkligen, det är början på något stort för oss båda. Superfina magbilder på din blogg!Catrin:Vi väntar med spänning vi också, hoppas det inte dröjer allt för länge 🙂Hanna:Tack! Jo det närmar sig verkligen med stormsteg!Linda:Det var ett bra råd som jag ska se till att följa.Camilla:Tack vad härligt att höra!Anna:Det ska jag se till att göra, tack för den fina komplimangen.Anders:Tack! Det ser vi verkligen fram emot för hon är verkligen vårt mirakel.Anette:Underbart att höra! Vi ser båda fram emot förlossningen 🙂Lisaevelina:Tack vad gullig du är. Oja vi längtar verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s