0 reaktioner på ”Sprayprojektet fortsätter..

  1. Hej Sandra! Det där kommer att bli supersnyggt! Jag håller på med ett liknande projekt, men istället för renhorn letar jag drivved vid havet. Till det har jag köpt ljuskoppar med små vassa piggar under på Blomsterlandet. Då behöver man bara använda en syl och göra ett litet hål innan. Ljuskopparna finns för blockljus och värmeljus i metall och svart! Lycka till med projekt och bebis! Så roligt att läsa!

  2. Jag har också försökt komma på ett bra sätt att fästa ljuskopparna på, utan att behöva skaffa en borr eller något. Hittills har jag bara Karlssons klister som idé, så får se hur det fungerar som ;p hehe.Snyggt i varje fall! 🙂 Jag håller på med ett av älghorn, som jag fann på en loppis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s