Gråa nyanser

Grått är en stark trendfärg som jag är helt såld på. Det ger ett mildare intryck än svart och finns i många fina nyanser. Se hur fint de har blandat grått, vitt och svart på bilden, däremot saknar jag träinslag för att få ett mera levande och ombonat intryck.


Foto: Hemnet.se

0 reaktioner på ”Gråa nyanser

 1. Älskar också grått (och vitt&svart) och vår soffa har nästan exakt samma färg som den på bilden! Håller med om att det saknas en levande känsla i bilden även om den är superfin. Vi bryter av det vita, svarta, gråa i vårt hem med ek som jag älskar.

 2. Jag har nästan alltid varit svart och vit, men "på äldre dar" börjar glida över mer och mer till det gråa. Hoppas inte håren följer med bara… =)Må så gott!

 3. Hej!

  å blev helt kär i sofforna, har du någon som helst aning vart de kommer ifrån?
  letar soffa just nu och vill ha nått liknande typ 2 schäslonger

  med vänliga hälsningar

 4. Veronica
  Jag har tyvärr ingen aning, lovar att hålla utkik däremot. Ett tips kan vara att skriva ut bilden och visa på olika möbelaffärer. Kanske har de samma modell eller en snarlik? Hoppas du hittar igen dem!

 5. Tack så jätte mkt för svaret, har letat överallt ikea har nått liknande men motsvarade inte riktigt våra förväntningar så vi har köpt en soffa från chili det blev en ljusgrå wave 🙂 hoppas den blir bra ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s