En sista bild

Bjuder på en sista bild på vardagsrummet innan vi packar ihop och flyttar, för redan på måndag så bär det av upp till Piteå och då blir det renovering för hela slanten. Känns både overkligt och väldigt roligt att flytta tillbaka till vår kära hemstad! Blir man nostalgisk och tänker tillbaka var det 9 respektive 12 år sedan vi flyttade därifrån. 

Kan även avslöja att det kommer bli stor förändring här på bloggen också, men det får ni veta mera om senare…

 


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”En sista bild

  1. Hoppas du har haft en bra dag och vilken snygg design du har!Är du lika snäll som jag tror och vill hjälpa mig att få en större blogg? Kika då in på min blogg och se om du gillar den, gör du det är det bara att följa min blogg via Bloglovin! Även om du gillar den eller inte så får du gärna slänga in en kommentar eller två precis som jag gjorde på din!/ http://www.ippas.devote.se – Bloggen du inte vill missa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s