Renovering pågår…

Nu har vår lilla familj installerats sig i Piteå och börjat renoveringen i bostadsrätten. Det har varit full rulle och vi har hunnit med en hel del. Ni kommer att få se bilder därifrån framöver så fort jag får tag i kameran. 

Första dagen så revs väggen ner och alla gamla persinner, krokar och kvarlämnade spikar togs bort, sedan städades lägenheten från allt bråte och damm. Andra dagen fick öppningen en dörromfattning och foder, även tapetskarvarna togs bort och strukturtapeten i sovrummet började vi riva ner. Tredje dagen revs resten av tapeterna ned i sovrummet och även kökstapeterna togs bort. Midsommar blev en vilodag med underbart väder, god mat och härligt sällskap. Idag är Tommy där och tvättar av taket innan det är dags att måla om det.

Kvar återstår det att måla runt dörr- och fönsterfoder, spakla väggar, tapetsera alla rum, lägga nytt golv, uppdatera vitvarorna och lägga nya plastmattor i badrummet. Det kommer att bli en totalomvandling med andra ord!


Foto: Tommy Nilsson – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Renovering pågår…

  1. Ser fram emot bilder från eran renovering.Glöm inte bort att njuta av dagen om det blir fint väder. Ha det gott!!Svar:Ja det har du så rätt i, det gäller att passa på att njuta då det är sommar.Sandra

  2. Tänk på att inte renovera med lillan där. Så mycket gifter som flyger omkring när man drar ut gamla material o mSvar:Absolut, det är Tommy som sköter renoveringen och jag tar hand om lillan. Känns inte som en bra miljö att ha ett spädbarn i. Det är därför vi renoverar innan vi flyttar in :)Sandra

  3. Åh, vilken fin bild på en söt liten docka! Underbar!Spännande med renoveringen, ser fram emot att få följa er. :)KramkramSvar:Vad roligt att höra. Det lär bli en hel del bilder framöver :)Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s