Inspirera Mera flyttar

Efter att ha bloggat här på blogg,se i sex år är det dags för en stor förändring här på Inspirera Mera! Det blir nämligen att flytta bloggen till den nya heta inredningssajten LIVINGby.se. Det känns både rätt i tiden och ett stort plus är den snygga grafiska profilen.
Jag gillar idéen att ha en renodlad inredningsportal som samlar inredningsbloggare på ett och samma ställe så man enkelt kan få inspiration från flera håll utan att behöva leta. Det underbara med flytten är att Inspirera Mera fortfarande kommer att ha samma adress (inspireramera.se) så ni behöver inte ändra någon länklista, för man kommer automatiskt till den nya sajten. Enkelt och smidigt, precis som det ska vara!
Skärmdump: LIVINGby.se

0 reaktioner på ”Inspirera Mera flyttar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s