Vikten av målartvätt

När vi köpte lägenheten så såg taket helt okej ut, men när vi sedan applicerade målartvätt innan det var dags att måla om såg man vilken stor skillnad det var redan före och efter tvättningen. När vi sedan målat om taket så såg det ut som nytt!

Det ska bli roligt att få visa er det färdiga resultatet av renoveringen (kika här för att se förebilderna). Just nu är det fortfarande några flyttkartonger ouppackade och listerna är kvar att sätta dit, men det blir mer som hemma för varje dag som går. Längtar dessutom tills det är dags att göra om i badrummet då det blir en total make over med nya plastmattor och en duschhörna istället för badkar.

 


Foto: Tommy Loréus – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vikten av målartvätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s