Sneak peak

Jag har inte visat några bilder från lägenheten sen vi flyttade in, förutom en sneak peak från kontorsdelen. Det har nämligen inte varit så givande då vi varken har haft golvlister eller gardiner uppsatta fast sakta men säkert så blir det mer och mer ordning här hemma. Nu är gardiner iallafall uppsatta och vi börjar smått kika på kommande badrumsrenoveringen. Chockade nog så kommer vi inte välja ljusa plastmattor utan mörkgråa med mönster, ser fram emot att visa er mera sedan.

Idag får ni se ytterligare en sneak peak från vardagsrummet. Lampan som tidigare var i sovrummet har nu fått flytta in i vardagsrummet och i bakgrunden ser ni de nya gardinerna. Imorgon bjuds det istället på lite fler renoveringsbilder så ni får se lite mer av förvandlingen.

 

Foto Sandra Loréus – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Sneak peak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s