Vinn exklusivt bubbelbad!

Du har nu chansen att vinna ett lyxigt bubbelbad från Sparmax till ett värde av 11 990 kr! Perfekt nu när höstrusket närmar sig för varje dag och med sexton massagestrålar kan man inte annat än slappna av efter all stress. Bubbelbadet är dessutom gjord för två personer så det finns gott om plats för din käresta. Jag är väldigt avundsjuk på den blivande vinnaren med andra ord!

Så här går tävlingen till
1. Tipsa om tävlingen och Sparmax på din blogg eller maila och tipsa fem av dina vänner samt mig (så jag vet att du tipsat), genom att länka till tävlingen. Maila till mail@inspireramera.se.

Kom ihåg, Inlägget/mailet ska innehålla en länk till tävlingen. Länken hittar du här -> https://inspireramera.se/?p=14873

2.
Motivera i kommentarsfältet nedan till varför just du borde vinna bubbelpoolen.

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den 4:e oktober 2012 kl 23:59
Vinnaren utses av Sparmax och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

76 reaktioner på ”Vinn exklusivt bubbelbad!

 1. Jag är en trebarnsmamma som kämpat mig upp till ytan efter att ”gått in i väggen”.
  Nu har jag ändrat livstil och börjat träna och sköter om mig själv. Jag har på tio veckor gått ner 22 kilo i vikt.

  Denna GULDkant skulle få både min kropp och själ att må bra,
  och att motiveras till att fortsätta ”mitt nya liv” ♥

  Nu håller jag tummarna.
  Jag har mailat vänner och gjort blogginlägg:

  http://lillategelhuset.blogg.se/2012/october/jag-vill-vinna-ett-lyxigt-bubbelbad.html

  Vänliga Hälsningar
  Lisa

 2. Ping: Vinn ett bubbelbad! « Välkommen till Päivis hörna!

 3. Jag har tipsat mina vänner om din tävling via mail, men tycker egentligen såklart ändå att jag borde vinna! 😛 Min lille son skulle fullkomligt älska detta, och det skulle då innebära en lugn halvtimme då och då för mig och pappan. Och vilken perfekt plats för kvalitetstid och avslappning i vinter när det drar isvindar igenom hela huset. Det skulle helt enkelt vara den där lilla guldkanten på min annars ganska gråa (men ändå underbara) vardag som fylls med plugg och familjeliv. 🙂

 4. Har mailat vänner och bloggat om tävlingen. Hoppas på tur. Här kommer min motivering:

  Vi trodde vi köpte vår drömlott,
  som senare visade sig vara ett kråkslott.
  Tillsammans har vi har putsat och fejjat,blivit ivrigt påhejjat.
  För att få huset i hyfsat skick har vi arbetat dubbla skift.
  Nu är vi trötta till både kropp och sinne, ett dopp i ett bubbelbad hade gett oss ork till ännu en timme.
  Vi hoppas på hjälp från sparmax, med ett litet bidrag till en relax!

 5. Hej!

  Jag skulle vilja vinna detta enormt lyxiga bubbelbadkar så att jag kunde ge det till min styvpappa. Han har MS och lever med en ständig smärta och mediciner är hans vardag. Som att inte detta vore nog har han också slagit i huvudet och fått tinnitus, så att sova en hel natt är för honom en omöjlighet . Jag själv skulle bli tokig av detta, konstant smärta ( som för övrigt blir värre när det blir kallt ) och även tinnitus på det – men jag har ALDRIG hört denna människa klaga över någonting, han är den mest positiva människa jag någonsin träffat, och trots att han fått förtidspension så väljer han att arbeta för att han tycker det är roligt! Såklart blir det dagar då han inte kan ta sig ur sängen för att han mår så dåligt och då skulle jag verkligen vilja kunna unna honom ett varmt bad! Det gör så ont att se någon man tycker om så mycket lida, och hålla det inom sig.

  Det här bubbelbadet skulle vara mer än lyx för honom! Värmen skulle förhoppningsvis minska hans smärtor och jag skulle kunna känna att jag ger tillbaka något, om det ens är möjligt att ge tillbaka något som är lika mycket värt som hans glädje och livslust.

  Jag vill ge Micke en plats där han kan ta det lugnt och få lite rehab på hemmafronten. Hoppas innerligt att ni kan hjälpa mig med detta.

  Kramar från Emma.

 6. Hej!
  Jag har gjort ett blogg inlägg: http://veronicakejerhag.blogg.se/2012/october/tavlar.html

  För 1 månad sen satt jag och sambon och letade utlands resor. Mitt i bestämmelserna om vilket land vi skulle åka till så fick vi en idé om att köpa hus. Solen las på is och nu om en vecka flyttar vi in i vårat hus som vi köpte igår.
  Så jag vill vinna bubbel polen från SparMax för att ha i vårat hus (som sambons pappa säger, ert största köp i livet). Vi har ingen aning om hur vi ska kunna möblera ett helt hus då vi bor i en 3a idag så det kommer bli mycket tom rum och kaos i början. Polen har en given plats i tvättstugan/dusch rummet/bastu rummet/framtida spa rummet.

  Best regards!
  Veronica

 7. Finnes: smutsig familj som ren vill bli.
  Önskar: Ett stort badkar att kliva ner uti.
  som bubblar utan att vi behöver något göra,
  det bara att fylla på vatten, tuta och köra.
  sen när man kommer opp,
  är det med en ren och fräsch kropp.

  Tipsat 5 vänner

 8. Att få sätta extra guldkant på vardagen,
  när man känner sig riktigt utslagen,
  Det önskar jag verkligen kunna göra,
  Och med detta bubbelbad går det att genomföra.

  Har skickat mail till Er samt 5 vänner!

 9. Jag har mailat dig och vänner. Här kommer motiveringen.

  Vi vill fira våra högtider och helger med bubbel och värme,
  med påmpa och ståt.
  Till oss får alla komma. Pigg som sliten, stor som liten.
  Finns det ingen helg så tar vi till en vardag kväll.

  Mvh Paula

 10. Hej!
  Nu har jag skickat länken till 5 personer på mailen och hoppas på att det e min tur att vinna ett bubbelbad!

  Motiviering:
  Jag älskar att sitta i en bubbelpool och bara njuta. Skulle vara skönt att för en liten stund bara få bubbla bort ett tag från all stress här hemma med barnen. En mamma behöver sin egna tid och skulle inget hellre vilja än att sitta i den..

  / Jessica

 11. Jag har tipsat om denna tävling via mail till mina vänner som ska få samma chans som mig att vinna denna underbara bubbelpool.
  Jag har haft ett så tufft år , jag har blivit dödshotad bedragen på min identitet bestulen på mina pengar och allt däremellan .. jag hade ett tag mer kontakt med polisen än min egen familj . Så jag skulle Vilja vinna detta bubbelbad så jag har någon stans att slappna av och bara glömma allt jobbigt som har varit tidigare i detta året ..
  För nu har jag hittat en underbar kille att få dela mysiga stunder med i min nya bubbelpool 😉

  Många kramar
  Therese

 12. Ping: WhoCan's liv och leverne - Vinn bubbelbad

 13. Jag har haft det tufft i två års tid nu. Jag har kämpat med hjärntumör, haft ett svårt sjukt barn och vart med om en bilolycka. Jag fått kämpa hårt och min självkänsla och välförmående har sjunkit rejält.
  Jag har förstått att varje dag är guldvärd, man ska aldrig ta någonting för givet! Vilken dag som helst kan allting ändras. Nu önskar jag unna mig själv bara mig en lyxig bubbelbadkar. Att kunna för en kort stund lägga sig i en lyxig badkar och koppla av från vardagens stress skulle vara guldvärt.
  Tack för chansen att kunna vinna vardagslyx!

 14. Hej
  Jag har tipsat via mail till mina vänner som jag hoppas också kommer med och tävlar.

  Motivering:
  Gubben och jag på eget spa
  Är något jag önskat var da
  Semester har ej vi haft i år
  Eftersom jag dålig varit sen nyår
  Men pengarna på annat försvann
  Hoppas därför att jag detta underbara badkar vann!!

 15. WOW! Vilken tävling!!!!

  Jag har både tipsat om tävlingen på min FB-sida: https://www.facebook.com/#!/annika.nilsson.357
  OCH tipsat vänner via mail!

  Nu är det höst och värmen är borta.
  Jag önskar jag kunde ”ovärmen” förkorta.
  Jag drömmer mig bort i stearinljusens sken,
  till lyxbubbelbad som värmer både märg och ben!
  Vilken dröm att få krypa ned i ett lyxigt badkar,
  tina upp och leva Hollywood-liv kalla vinterda´r.
  I mitt eget SPA med tända ljus,
  hör jag bara läkande bubbelbrus…

 16. Jag skulle vilja vinna badkaret till min omtänksamma syster…. ❤

  Hon ställde upp för mig och fanns för mig dygnet runt när min kille blev knivhuggen till döds för 2 år sedan och ställer fortfarande upp för oss, hon tar hand om min lilla dotter då och då och avlastar mig eftersom jag behöver vara ensam ibland. Mitt i allt detta så lämnade hennes man henne för en arbetskamrat han gjort gravid, och då hade min syster och hennes man precis flyttat in i ett radhus några månader innan..! 😦 Man tror ju nu att oturen inte kan fortsätta? Men…

  Huset visade sig ha mååånga skavanker och det var ju extra surt mitt uppe i skilsmässan att upptäcka dessa fel och brister, hon bor själv kvar i huset med sonen då mannen flyttade ut. I badrummet så är det bara en dusch med duschdörrar, och badrummets kakelgolv är lite vint så duschvattnet rinner ut varje gång och översvämmar halva badrummet när hon eller hennes tonårsson duschar! 😦

  Hon sköter hem, trädgård, tonåring, sjukhus-jobb, är fackombud och reser i jobbet utöver det att hon hjälper mig med min lilla tjej, så det är en mycket flitig och hjälpsam klippa till syster jag har!

  Önskar sååååå att kära storasyster kan få sjunka ned i ett fyllt skumfyllt spabadkar efter en hård dags arbete! ❤ Det är hon värd!

  Från en lillasyster med kärlek ❤

 17. jag tipsade på facebook istället för att skicka mail, hoppas det gick bra 🙂
  Jag skulle vilja vinna badkaret till min älskade mamma. Hon tar hand om mig och min lillebror fast vi båda kan vara rätt så besvärliga ibland.. Jag kan prata med henne om allt, och hon är alltid där och stöttar mig! Hon hjälper mig när jag behöver hjälp, även om jag inte själv har bett om det. Hon har gått igenom så mycket min lilla mamma, hon är min förebild och den starkaste personen jag vet! Det skulle vara kul att kunna ge henne något som hon verkligen skulle uppskatta! 🙂

 18. Hej!
  Jag och min sambo har hittat vårt drömhus som vi nu har köpt. Det skulle passa perfekt i vår källare som vi kommer att inreda som en liten spa-avdelning.

  Hoppas därför att jag vinner!

 19. Åh vilken härlig vinst. Vilken dröm att få krypa ner i ett bubbelbad när man kommer hem från en jobbig dag på arbetet.

  Min make lider av reumatikersjukdomen Morbus Bechterew och ett bubbelkar skulle vara rena friskvården för honom. Han ska ta sprutor regelbundet för sin sjukdom men får inte ta sprutorna om han har någon infektion i kroppen. De senaste åren har han ofta varit förkyld och snuvig och då har han fått ätit mycket värktabletter istället för att ta sprutorna. Värme och massage är då välgörande och gör honom mjukare i kroppen.

  Jag har länkat till tävlingen i min blogg och håller tummarna så hårt jag kan ;-)!

  http://eddans.blogspot.se/2012/10/chans-att-vinna-bubbelbad-med-inspirera.html

 20. 1.
  När jag lockat hit andra för att tävla,
  måste jag några rader ur mig själv hävla.

  2. Här kommer det!

  En underbar bot mot stress och slitage
  är varmt vatten i ett badkar med massage.
  Sjukgymnast-besök, värktabletter och tårar adjö
  – ingen mer längtan till paradisö.
  Med Amazonas bubblor i min hemmiljö
  står istället snart hela släkten på kö.

 21. Den här tävlingen hittade jag ju verkligen i sista stund men ÅH vad jag och min blekfeta mammakropp skulle bli lyckliga över ett bubbelbadkar!
  Glamouren flödar inte direkt i mitt liv, haha. På dagarna står jag med kobajs upp till knäna och pratar med kalvar genom galler – allt för att göra min 1,5-åriga Elton lycklig. På kvällen lyxar jag på sin höjd till det med ett fotbad…baljorna är liksom inte större i det här huset. Och ja, oftast däckar jag redan vid nio.

  Ett lyxigt bubbelbad skulle ju tillföra både lyx och närkontakt med maken igen efter 5 år som föräldraledig och oporrig! ;D

  Dessutom tycker min Alice (snart 5 år) att det börjar göra ont i benen att pressa ner sig i babybaljan. För duscha vill hon ju inte…såklart. 🙂

  //Meekatt…

 22. Jag har delat på min blogg.
  Jag har alltid sagt till mig själv att nästa bostad jag flyttar till ska jag ha ett badkar. Ja, nu är det dags för mig att flytta. Vad jag vet finns där inget badkar. Så det skulle ju vara passande med ett myskar.
  För, det bara är så, ett badkar kan man inte leva utan.
  Får man dessutom massage och söta bubblor efter jobbet så kan man inte annat än längta sig hem.

  http://currygurkansmatte.blogg.se/ Så du kan kika ^^

  MVH Christina
  🙂

 23. Tänk att ha en sån enorm tur,
  Att hemma kunna avnjuta en hälsokur.
  Vi sitter och relaxar,
  Och kopplar bort jobb, stress, ringande mobiler och faxar.
  Ett bubbelbad skulle förgylla vårt liv mest,
  Sparmax och inspireramera kan göra vardagen till en glädjefest.

  Mailat 5 vänner och tipsat om tävlingen.

 24. Med tre barn och man här hemma så finns det bara ett enda ställe man får vara ifred på och det är i badrummet – under förutsättning att man låst dörren förstås. När man fått skavsår i öronen och behöver en stund för sig själv så ser det här badkaret ut att vara svaret på mina böner! Bara att krypa ner och vrida på fullt ös (så man slipper höra deras enträgna knackningar på dörren)… Är mannen snäll så KANSKE han kan få följa med ner i baljan lite då och då. Det gäller förresten hela familjen… 😉

  Tipsat om tävlingen i min blogg: http://www.kaosredan.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s