Badrumsrenovering på gång!

Sista etappen av vår renovering är äntligen på gång och badrummet är nu helt utrivet. Det blir en duschhörna, ny badrumsinredning och ny fräsch plastmatta på väggar och golv. Ser verkligen fram emot att se resultatet och vi har förhoppningar att det ska hinna bli klart innan helgen! Fortsättning följer…

 

0 reaktioner på ”Badrumsrenovering på gång!

  • Tinajo
   Det kommer helt klart bli stor skillnad 🙂

   Anne
   Oja det håller jag med om, men för att rymma skötbord och förvaring måste det tyvärr bort. Som tur var har hon ett litet badkar att bada i och sina mor- och farföräldrar i närheten som båda har badkar 🙂 När vi sedan skaffar hus är det däremot något vi vill ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s