Vårt bröllopsalbum

Då vi hade en fotograf med oss hela dagen så resulterade det i många fina bilder och förutom att förstora upp ett foto så gjorde jag även ett fotoalbum på 90 sidor! Istället för att klistra in varje bild för hand (det hade aldrig blivit gjort) så laddade jag upp alla bilderna på Photoboxs hemsida, valde Premium som fotobok och sedan var det bara att sätta in bilderna, jag skrev även lite text där det passade.

Själva programmet gick fort att lära sig så det kan jag varmt rekommendera. Det hela har gett mersmak så nästa fotobok kommer att vara en sammanfattning över de gångna åren tillsammans och jag gissar även att Ellen kommer att förevigas i sin alldeles egna fotobok framöver.

 


Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vårt bröllopsalbum

  1. Fotobok är verkligen ett perfekt sätt att spara och visa sina bilder i dessa digitala tider. Kunde du/fick du/ använda bröllopsfotografens bilder, eller är det egna och bekantas bilder i din fina bok?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s