Badrumsrenoveringen

Badrumsrenoveringen går framåt och nu återstår det bara att rörmokaren kommer imorgon bitti med nya kromrör och kopplar in allt så vi får vatten i lägenheten igen. Det som är gjort hittills är att vi tagit bort all inredning inklusive badkaret, fått golvbrunnen flyttad, golv och väggar har blivit spacklade och fått ny plastmatta. För att få en fin kontrast valde vi mörka plastmattor för att sedan sätta in inredning med högblankt vitt. Detta tillsammans med fönstret och rätt belysning kommer göra att det inte blir för mörkt.

Renoveringen har vi gjort i samarbete med Forbo som har sponsrat med våtrumstapet, bord och golv. Det fanns mycket fint att välja mellan så efter många turer till vår lokala målarbutik tills vi bestämde vi oss för dessa:

Våtrumstapet – Onyx vägg New York 23648
Våtrumsbord – Onyx bård New York 23748
Våtrumsgolv –  Aqualon Pacific 4852

Ser verkligen fram emot att visa upp före och efterbild då vi är färdiga och duschhörnan, lister och inredning har kommit upp!

 


Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Badrumsrenoveringen

  1. Börjar bli snyggt!så spännande med renoveringar, även om det kan vara lite jobbigt också- viktigt man hittat bra hantverkare..Ska bli kul att se badrummet när det blir färdigt/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s