Vårt sovrum

Här hemma är det fullständig kaos just nu med kartonger och saker överallt och vi har dessutom just tagit bort alla innerdörrar. Vi är inte på väg att flytta igen utan håller på med sista kraftansträngningen när det kommer till renoveringen. Storrensning och nya innerdörrar med andra ord! Det kommer att bli så skönt när det är gjort så vi kan få njuta av vår fina lägenhet i lugn och ro. Enda rummet som inte är överfull med prylar är sovrummet så här kommer bilderna som jag lovade.

Sängen är bäddad med ett satinbäddset från Happy Beds som vi har fått möjlighet att testa. De har precis den där lyxiga och skön hotellkänslan som både jag och min man älskar. Man fick dessutom med en liten chokladask vid beställningen som pricken över i:et, underbar vardagslyx med andra ord! Extra plus i kanten är att de är riktigt prisvärda med tanke på kvaliteten (trådtäthet på 500), för man vill ju att de ska hålla många år framöver. Med tanke på hur mysigt vi har det i sovrummet så hoppas jag på en samarbetsvillig make och bebis imorgon så jag får mig en skön sovmorgon 🙂

Trevlig helg!

 

0 reaktioner på ”Vårt sovrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s