Doftljus från Svenskt tenn?

Svenskt tenn har börjat med doftljus. Lukterna är sammanknippade med grundaren Estrid Ericson. Lukten Tolvekarna inspireras av hennes lantstället på Tyresö och luktar jordig ekmossa, timjan och björk. Orienten är inspirerad av hennes make som var sjökapten och ska lukta mjukt läder, kryddor, rökelse och vanilj. Den sista doftljuset doftar tonkaböna, rosa grapefrukt och kardemumma och kallar Gardenia som var hennes favoritblomma. De gröna glasburkarna är designade av Jakob Solgren och är menade att sparas efter ljuset brunnit ut och användas som förvaring.

Skulle gärna vilja lukta på dessa doftljus och tycker glasburkarna var fina, men det jag reagerar på är priset. 850 kr för ett doftljus? Visst gillar jag att lyxa till det men där går definitivt min gräns. Vad tycker du, är det ett vettigt pris?

 

Pressbild: Svenskt tenn

 

 

 

0 reaktioner på ”Doftljus från Svenskt tenn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s