Ellen 6 månader

Sex månader har redan gått sedan Ellen föddes och vi fick se vår hårfagra lilla tös för första gången. Favoritsysselsättningen just nu är att få klappa på katterna. Så fort hon får syn på dem så skriker hon av glädje och sträcker ut sina små armar sig så långt det går för att nå dem (givetvis under uppsikt av oss).

Hon har börjat sitta själv korta stunder och försöker krypa framåt fast hon har inte fått in tekniken ännu. Ser verkligen fram emot att hon ska börja ta sig fram på egen hand, trots att man kommer få fullt upp.

 

Foto: Sandra Loréus – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ellen 6 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s